over ons

Een klein inkijkje in onze persoonlijke ‘keuken’

ons verhaal

Als echt horeca gezin hebben wij in tal van disciplines binnen de horeca ervaring opgedaan. Als expats in het buitenland en in eigen bedrijven. Lees op deze pagina wat meer over onze roots.

De combinatie van horeca en een golfclub zien wij als een echte uitdaging!

Sfeervol clubhuis

In totaal 300m² gezelligheid en gastvrijheid.

Een gezellig terras

Als het weer het toelaat zit u uiterst relaxed op ons gezellige terras met direct zicht op de baan.

Relaxen in een groene stads-oase

Kom onthaasten in de groene oase van Clubrestaurant hole 19 en Golf & Countryclub de Tongelreep.

clubhuis tongelreep buiten

Greep uit de menukaart

Met gerechten die zich door de jaren heen voor ons bewezen hebben.

gegrilde zalmfilet
Op de huid gebakken zalmfilet
geserveerd met wokgroenten en pompoenpuree en Vlaamse frieten
14.50
clubtosties
Onze beproefde clubtosti’s
Kip-Bacon en Caprese
7.00

Maak kennis met het team

Korte verhaaltjes over onze achtergrond en ervaring binnen de horeca en andere disciplines.

hans verweij

Chef-kok en exploitant

Food en koken zijn mijn passie! Na mijn opleiding ben ik begonnen als F&B manager en ik heb daarna in verschillende disciplines binnen de horeca en (bedrijfs)catering gewerkt bij diverse grotere bedrijven en cateraars in Nederland. Als zelfstandig ondernemer heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in een eigen horeca bedrijf. Daarna heb ik als interim- en/of crisismanager gewerkt in binnen- en buitenland, als GM van een nieuw hotelappartementencomplex in Griekenland en een wintersporthotel in Zwitserland. Ook heb ik, als interim chef-kok, een wellness centrum van een nieuw team en nieuwe procedures voorzien. Daarna ben ik samen met mijn partner een bedrijf met uiteindelijk 4 foodtrucks  gestart. Het contact met zoveel verschillende mensen op evenementen en bij bedrijven, scholen en instellingen, maken het concept foodtruck voor mij tot een onweerstaanbare tak van sport. Alle ervaring in de diverse disciplines kunnen nu gebundeld worden in de exploitatie van de horeca van de golfclub die ons een uitdaging jaarrond kan geven en een ideale uitvalsbasis wordt voor onze andere activiteiten.

Eline Verweij

Gastvrouw

Ik heb een hart voor de horeca en dat is niet zo gek. Al sinds mijn geboorte bewegen mijn ouders zich binnen de horeca en ik groeide op tussen de gasten in hun restaurants in binnen- & buitenland. Gastvrijheid en gastvriendelijkheid binnen de hospitality branche zijn me dus met de paplepel ingegoten. Logischerwijs werk ik al jaren mee in de foodtrucks van mijn ouders en maak ik mensen graag blij met ons lekkers. Mijn veelzijdigheid en passie voor de horeca kan ik helemaal kwijt bij Clubrestaurant Hole 19, zowel in de bediening als achter de bar en in de keuken. De horeca past me als een jas en ik sta graag voor jullie klaar!

thiery thielemans

Gastvrouw en exploitant

Ik ben een mensen-mens met een groot hart voor sales, marketing, food en service! Na een fijne jeugd en een toeristische opleiding heb ik mij verder ontwikkeld in allerlei banen binnen diverse branches. Ik werkte onder andere als stewardess, vertegenwoordiger, sales & marketing manager, intercedent en als zelfstandig ondernemer met een eigen bedrijf in de horeca. Ik ontdekte in de loop der jaren waar mijn echte passies lagen en besloot mijn hart te gaan volgen. Ik werd mama, schreef een boek en werd opnieuw zelfstandig ondernemer binnen de horeca. Dit keer niet met een horecabedrijf op een vaste locatie maar als foodtrucker met een rollende keuken. De functie van ‘foodtrucker’ past mij als een jas waarin ik al mijn passies steeds weer kwijt kan. Ik adem food, marketing, sales en een enorme dosis enthousiasme gecombineerd met een sterk gevoel voor service en klantgerichtheid. Al deze skills zullen ook bij de exploitatie van de horeca van de Golf & Countryclub de Tongelreep ruimschoots van pas komen!

De belangrijkste dingen in dit leven,.. wat te eten hebben, wat te drinken en iemand hebben die van je houdt! 
~Brendan Behan~ 
Scroll naar boven