wat zijn sliders?

Onze sliders zijn kleine luxe en vers afgebakken broodjes. Deze kunt u naar keuze beleggen met acht verschillende beleg soorten, van gerookte zalm tot geitenkaas. Al onze sliders zijn dezelfde prijs en kunnen naar wens per één, twee, drie, vier of vijf stuks besteld worden. Verder is er keuze uit drie of vier verschillende soepjes die u in een glaasje erbij geserveerd krijgt. Op deze manier stelt u eenvoudig en heel flexibel uw eigen lunch samen. Voor de lekkere trek of kleine lunch en voor de grote en of kleine eter.

foto sliders
signature dish pizza borrelkaart

Verse Pizza’s van HOLE-19

Wij bakken onze pizza’s altijd à la minute voor u, iets meer over de pizza: De pizza zoals we hem nu kennen stamt uit 1889. Sinds die tijd heeft pizza de hele wereld veroverd. Het is een van de meest gegeten gerechten ter wereld, en op Instagram is pizza het meest gefotografeerde eten.Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een pizza van of mee gemaakt. Maar met welke pizza is het nou allemaal begonnen?
De geschiedenis van de Napolitaanse pizza
Pizza komt oorspronkelijk uit Italië, maar ‘dé Italiaanse pizza’ bestaat niet. In iedere streek van het land wordt hij weer op een andere manier bereid. De meest bekende pizza’s zijn de Romeinse en de Napolitaanse pizza. En hoewel de echte herkomst van de pizza niet te achterhalen is, houden de Napolitanen bij hoog en laag vol dat de pizza in Napels is uitgevonden.

Tijden en Menukaarten

Clubrestaurant HOLE-19 is zeven dagen per week geopend vanaf 09:00* uur en de sluitingstijd is afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Onze keuken serveert de lunch vanaf pakweg 12:00 uur maar als we er eerder klaar voor zijn is dit uiteraard ook geen enkel probleem. Onze lunchkaart loopt door tot 17:00 uur maar ook daar maken wij geen arbitraire zaak van. Bij grote drukte zullen we ons er aan moeten houden en op rustige momenten is er vaak al wat meer mogelijk. Vanaf 17:00 uur kunt u bij ons ook bestellen van de à la carte kaart(vanaf maart 2024) en de keuken is er dan ook helemaal klaar voor. Bij HOLE-19 is veel mogelijk maar uiteraard zijn we heel blij met reserveringen, als wij weten wat we kunnen verwachten komt dat onze keukenbrigade en organisatie natuurlijk ten goede. Heeft u tijdsdruk laat dit dan altijd even aan ons weten dan kan de bediening en de keuken met u meedenken in keuzes en bereidingstijden. De keuken sluit bij goed weer ’s avonds rond 21:00 uur en afhankelijk van de drukte soms wat eerder en soms wat later. Ook hier geldt weer dat bij reservering wij altijd klaar voor u zijn.

gedekte tafel HOLE-19
Scroll naar boven