À LA CARTE ​

Ons motto: vers, gezond en lekker

Om mee te starten

Onder het genot van een aperitief en een hapje rustig je keuze maken.

huis gemaakt Brood & Dippers

3 verschillende dips
4.00

Knoflook Olijven

Gemarineerd in knoflookolie
3.00

Bruschetta met basilicum tomaten salsa met een Gazpacho shooter

5.00

Voorgerechten & soepen

Oosterse carpaccio

Met geroosterde sesamzaadjes, bosui en een pittige wasabi mayonaise
10.00

Gerookte zalm op toast met citroenroom

Een frisse start op vers getoaste driekantjes
10.00

Salade warme geitenkaas

Met gegrilde cherrytomaatjes en honing mosterd dressing
8.50

Romige tomatensoep

met taugeh en tomatenblokjes
6.50

Franse uiensoep

met spekjes, bosui en gegratineerde kaas
6.50

Tom kha kai

Pittige Thaise kippensoep
6.50

Hoofdgerechten​

Gewokte noodles met verse groenten

keuze: Beef, Kip of tempeh
sauzen: Hoisin, Teriyaki, Szechuan
10.00

Op de huid gebakken zalmfilet

geserveerd met wokgroenten en pompoenpuree en Vlaamse frieten
14.50

Pappardelle met portobello

brede lintpasta met portobello en rozemarijn
10.00

Gebraden halve haan

Geserveerd met Vlaamse frieten en frisse salade
10.00

Kalfslende met portsaus​

Geserveerd met aardappelschuim,
wokgroenten en Vlaamse frieten
16.50

Hollands mosselpannetje met witte wijn

Mosselen weer vanaf september
14.50

bijgerechten

Vlaamse frieten

2.50

schaaltje wokgroenten

2.50

gemengde salade

2.50

PIZZA’s

Margherita
De klassieker onder de pizza’s met tomaat, mozzarella en
Italiaanse kruiden
8.50
Salami, mozzarella, pesto
Een combinatie die zichzelf door de jaren heen
bewezen heeft.
10.00
BBQ chicken
Gegrilde kip, paprika en rode ui
10.00
Tonno
Tonijn, kappertjes en rode ui.
10.00

ALLERGENEN

Voor 14 allergenen geldt dat ze extra duidelijk moeten worden weergegeven in de lijst met ingrediënten, bijvoorbeeld door ze in een vet lettertype af te drukken. Fabrikanten vermelden soms ook dat een product sporen van een allergeen kan bevatten. Deze zogenoemde ‘may contain’ toepassing is geen onderdeel van de nieuwe wet. Verder geldt er een informatieplicht voor allergenen voor niet-voorverpakte producten, bijvoorbeeld in restaurants, ambachtelijke slagerijen en bakkerijen, zorginstellingen en de catering. Consumenten moeten vooraf geïnformeerd worden dat allergeneninformatie opvraagbaar en beschikbaar is.Wij hebben er voor gekozen om in onze digitale menukaarten gebruik te maken van de bekende iconen. Deze iconen vindt u in bovenstaande afbeelding. 

Nagerechten​

Dessert van de chef

Kaneelijs met gekaramelliseerde appeltjes geflambeerd met calvados en geserveerd met slagroom
9.50

Chocolade lava cake

geserveerd met aalbessen en slagroom
7.50

Brusselse wafel met seizoensfruit

Geserveerd met slagroom en fruit uit het seizoen
7.50

RESERVEREN

VIA ONDERSTAANDE KNOP STUURT U EENVOUDIG EEN RESERVERINGSMAIL

telefonisch reserveren

040 – 252 09 62

Scroll naar boven